1.555.555.555 info@yoursite.com
     

    Zip sáčky s dírkou pro trvanlivé potraviny

    Produkty

    Také patříte k lidem, kteří raději věnují čas prevenci, než aby pak trávili hodiny v čekárnách u lékaře, v očekávání ne zrovna příjemného vyšetření či zákroku? Tento přístup vám můžeme jen schválit a doporučit. A kde začít? Nejlépe u stravovacího režimu. Tento krok bývá v práci „na sobě“ relativně snazší, než ty ostatní. Máme totiž k dispozici tolik zdrojů zdravé výživy, které lidem před třiceti lety nebyly vůbec dostupné.

    ovesné vločky

    Obilné kaše – obiloviny tvoří základ stravovací pyramidy lidstva již tisíce let, jsou zdrojem vitamínů, minerálů, sacharidů, vlákniny, ale především proteinů. V kombinaci s luštěninami mohou dokonce poskytnout plnohodnotnou bílkovinu (všechny esenciální aminokyseliny), jaké jsou v mase a mléce. Abyste mohli zužitkovat většinu živin z obilovin, měly by být celozrnné, a před konzumací namáčené.

    Nakupte je do zásoby – výhod celozrnných kaší nebo obilných vloček je hned několik. Můžete je střídat, zasytí, podporují zdravé hubnutí díky vláknině, a spolu s luštěninami jsou výrazně levnější (i zdravější) než masné produkty. Můžete je také nakupovat do zásoby s množstevní slevou, třeba přes e-shopy. Ušetříte i za dopravu. A jak je skladovat? Nejlépe v uzavíratelných LDPE polyetylenových zip sáčcích s dírkou 2pack. Mají certifikát zdravotně nezávadného výrobku a jsou určeny pro styk s potravinami. Jsou skladné, nezapáchají, dobře vidíte, co se nachází uvnitř, případně je lze popsat lihovým fixem. Takto můžete mít doma zásobu ovesných, špaldových, quinoových, žitných či pohankových vloček třeba na půl roku.

    různé druhy oříšků

    Ořechy a luštěniny – to samé se týká i luštěnin, všech druhů semínek a oříšků a sušeného ovoce. V zip sáčcích nezaberou tolik místa, jako v dózách a krabicích, a přesto budou uložené v pevném a bezpečném obalu. Uzavírací mechanismus je spolehlivý, takže vždy stačí před namáčením ořechů a luštěnin a následnou přípravou jen odsypat potřebné množství a sáček opět uzavřít. Můžete z něj také vytlačit většinu vzduchu, aby tyto trvanlivé potraviny méně podléhaly oxidaci.