1.555.555.555 info@yoursite.com
     

    Výhodné balení kešu 1 kg s vysokým obsahem L-Tryptofanu do ořechových směsí

    Produkty

    Kešu oříšky jsou velmi lahodné a výživné plody tropického stromu, jehož správný český botanický název zní „Ledvinovník západní“. Tento druh exotického ovoce tak trochu připomíná zavěšenou lucernu, v zásadě to však není přímo ovoce, ale nažka. V oblastech, kde se dnes pěstuje, se využívá jak samotný „oříšek“, tak i ovocný plod, domorodci obvykle konzumují pouze ovoce, zatímco oříšky jsou stranou zájmu. Většina stromů se však pěstuje kvůli výhodné vývozní surovině – kešu oříškům.

    Jejich největšími světovými vývozci jsou Vietnam, Nigérie, Pobřeží Slonoviny a Indie. Převahu pěstitelských zemí tvoří africký kontinent, stromům totiž maximálně vyhovuje tropické klima, kdy teploty neklesají pod bod mrazu. A co je na těchto plodech tak výjimečného, že bychom je měli chroupat častěji?

    kešu na stromě

    Dopřejte si přírodní antidepresiva

    Aminokyselina L-Tryptofan – je to jedna z tzv. esenciálních aminokyselin, které si tělo nedokáže syntetizovat samo a musí se přijímat ve formě stravy. Je to naprosto zásadní chemická látka pro tvorbu serotoninu, a tudíž velmi významné antidepresivum. Máte problémy se stresem, je ho na vás příliš? Trpíte občas depresemi, nespavostí, nebo neklidným spánkem. Vyzkoušejte nejprve dary přírody, než se vrhnete na syntetické preparáty.

    Největšími zdroji L-Tryptofanu je sója (pozor na její původ, aby byla BIO a GMO free), kakaové boby (pokud možno RAW), kešu oříšky a hrách. Menší množství této aminokyseliny najdete v kuřecím a některém rybím mase, vlašských ořeších a v celozrnných obilovinách.

    vyloupané kešu ořechy

    Kešu 1 kg Nakliceno.cz jsou navíc velkou pochoutkou a hodí se do směsí oříšků se sušeným ovocem a samozřejmě jako příloha ke všem sladkým pokrmům, jako jsou kaše, palačinky, zmrzlinové poháry, koláče, pudink atd. Obsahují jako všechny ostatní druhy ořechů mnoho vitamínů skupiny B, vitamín E, antioxidanty, stopové a minerální prvky, zvláště pak hořčík, vápník, selen, fosfor a zinek.